Veel
gestelde
vragen

What the FAQ!?
hoe zit dat ook alweer?

Wil je een website laten maken of heb je andere vragen voor Scrolla!? Wellicht vind je het antwoord in onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Veel. Eigenlijk alles wat je als ondernemer nodig hebt. Een complete website die het perfect doet op pc, tablets en smartphones. Responsive design heet dat: je site past zich automatisch aan het apparaat aan. Een Scrolla! website is opvallend goed vindbaar in alle zoekmachines. Naast de website neem Scrolla! jouw zoveel mogelijk uit handen, van ontwerp, tot het vullen van de eerste 5 pagina’s van je website.
Kijk hier hoe compleet het pakket is.

Simpel: het hoeft allemaal niet zo duur als je vaak tegenkomt. Wij willen er wel een boterham aan verdienen, maar hoeven er niet rijk van te worden. O ja, de prijs is ex btw, maar dat weet je, je bent zelf ondernemer.

Naast een goede vindbaarheid wil je natuurlijk ook dat je website er goed uitziet. Daarom werkt Scrolla! met structuren die zich al bewezen hebben. Door deze op maat aan te passen naar jouw wensen kunnen we een website creëren die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Als we de structuur van de website optimaal voor je hebben gemaakt, is het de bedoeling dat je website gevuld gaat worden. Zo kunnen wij foto’s vanuit onze eigen beeldbank op je website plaatsen en zorgen we voor wat leven in de brouwerij door bijvoorbeeld in de header een goed verzorgde slider te plaatsen. Uiteindelijk vullen wij tot wel tien pagina’s op jouw website alvast voor je, hierbij hebben we wel jouw input nodig wat betreft foto’s en content.

Nee. Je betaalt een eenmaalig bedrag en that’s it. Of je betaalt in 2 of 3 termijnen. Zonder rentes of andere flauwekul, gewoon hetzelfde bedrag, maar gespreid. Vooral fijn voor starters, deze optie, weten we uit ervaring. Dus als we je hiermee kunnen helpen, doen we dat.

Nee, echt niet!

Als je al genoeg moet investeren of even krap zit, dan mag je bij ons in 2 of 3 termijnen betalen. Zonder rentes of andere flauwekul, gewoon hetzelfde bedrag, maar gespreid. Dus om het geld hoef je het niet te laten. Deze service biedt niemand anders.

Ja, echter is dit niet verplicht. En dan wil je zeker ook weten wat dat kost? Klik hier voor meer informatie!

We hebben een aantal structuren voor je geselecteerd die zich al goed bewezen hebben. Jij kiest er één en wij passen deze dan volledig aan op jouw huisstijl. Welke structuren? Kijk hier.

Goed dat je dat vraagt. Het kan heel makkelijk zijn, we leggen het graag uit. Je krijgt toegang tot een simpel CMS-systeem waarmee je zelf je site kan onderhouden en snel aanpassen. CMS staat voor content management system, dat weet je vast wel. Geen flauw idee nog? Check de vraag hieronder.

CMS is een systeem waarmee je al je teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera (content) regelt. Zoals een snackmuur bij de FEBO. Jij bepaalt wat je er aan de ‘achterkant’ van je website instopt, verandert, weghaalt et cetera. Met één druk op de knop staat het meteen online.

Met ons systeem blijft je site standaard geoptimaliseerd voor de (telkens veranderende) eisen van Google. Weet dat dit de eerste keer even duurt voordat je site is doorgedrongen in Google. 

Nee. Grapje! Ja hoor. Je hebt een vast contactpersoon die je met alles kan helpen. Is er iets mis dan ben je snel geholpen. Om je optimale kwaliteit te kunnen bieden, raden we je wel aan de hosting volledig bij ons onder te brengen. Dat is een technisch verhaal, voor jou is alleen interessant dat je bij ons altijd voordeliger uit bent dan bij je huidige hostingpartij.

Wil je graag aan de slag? Goede keus. Als je links en rechts wat hebt vergeleken, dan weet je dat zelf inmiddels ook. Hoe verder? Nou, zo: Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan