Over Scrolla!

Over Scrolla! - Scrolla! - Website laten maken

Je vindt Scrolla! in het prachtige, opvallend paarse pand aan de Torenstraat in Drachten. Wij zijn uniek en dat willen wij ook uitstralen. Het pand valt op, ons team valt op… En jouw website straks ook! Hoe we dat gaan doen? Scroll maar door!

Je website is jouw eigendom

Als enige aanbieder maken we het mogelijk om de website ergens anders te hosten. Je betaalt immers voor je website en wilt niet achteraf horen dat je aan ons vast zit. Je website is dus 100% jouw eigendom.

 

Vergelijk maar lekker

799, that’s all. Verder geen maandelijkse abonnementskosten, geen onverwachte meerprijs en wel de vrijheid om op elk moment weer afscheid van ons te nemen. We weten dat dit geen optie is bij vrij veel dagelijkse online aanbieders. Dit bestaat bij al die andere ogenschijnlijk voordelige partijen niet. Bij Scrolla! dus wel.

 

Als enige écht all-in!

Eerst vergelijken met andere partijen? Groot gelijk. Hebben wij ook gedaan. Vandaar deze fair deal voor jou en voor ons. Bij Scrolla! is écht alles all-in. Geen extra kosten voor pagina’s, fotoalbums, formulieren, nieuwsfuncties, en blogs. Gewoon allemaal inbegrepen. Hoe mobiel vriendelijk is je huidige website? Heb je al een website, maar kan hij eigenlijk echt niet meer? Of ziet hij er nog wel oké uit, maar is het een ramp op een telefoon of tablet? Denk dan serieus na over een verbeterde versie. We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met ons team.

100% vrijblijvend

Vraag offerte aan

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Scrolla! is Google Partner! - Scrolla! - Website laten maken
Trustoo 2022 Top Badge - Scrolla! - Website laten maken

Klanten
beoordelen Scrolla!
gemiddeld met 9,1

5/5

Klanten
beoordelen Scrolla!
gemiddeld met 9,1

5/5
Scrolla! is Google Partner! - Scrolla! - Website laten maken
Trustoo 2022 Top Badge - Scrolla! - Website laten maken

Vraag offerte aan