Scrolla!

Klantgenerator

Mét
klantgenerator.

Ontdek hoe jij meer klanten uit je website kan halen

Kies jouw klantgenerator:

Een mooie website hebben is leuk, maar als deze geen klanten oplevert heb je er niks aan. Om klanten te kunnen genereren heb je (doelgerichte) bezoekers nodig die opzoek zijn naar jouw product. De Scrolla! Klantgenerator zorgt voor deze bezoekers.

Pakket 1

Google Ads
Basis

€ 399 p.m.

Pakket 2

Google Ads
Extra

€ 599 p.m.

Google Partner

Zodra mensen zoeken op jouw dienst of product op Google, worden er verschillende resultaten vertoond. De hoogste resultaten worden gegenereert uit een zoekmachine campagne. Dit noemen we Google advertenties. Wij stellen voor jou de campagne zo in dat het resultaat optimaal is en je niet onnodig kosten maakt voor bezoekers die je toch niet had willen hebben.

Voordelen van Google Advertenties

Met Google advertenties zie je heel duidelijk wat je betaalt (je aantal klikken x de kosten per klik) en wat dit oplevert (bijvoorbeeld aantal websitebezoekers of aantal nieuwe aanmeldingen/verkopen). Hierdoor is het mogelijk om een nieuw marketingkanaal aan te spreken voor jouw website! Als het rendabel is dan ga je door. En zo niet, dan kan je ieder moment weer stoppen!

Hoe lang zit ik er aan vast?

We zouden Scrolla! niet zijn als we geen goede deal voor je hebben: bij ons zit je niet aan een langdurig contract vast. Het is mogelijk om per maand te starten. Na elke maand zit je nergens aan vast. Ideaal toch? We houden intensief de vinger aan de pols zodat we constant bijsturen om het beste rendement uit jouw campagne te halen. 

Waarom Scrolla?

Scrolla!

Klantgenerator

Een mooie website hebben is leuk, maar als deze geen klanten oplevert heb je er niks aan. Om klanten te kunnen genereren heb je (doelgerichte) bezoekers nodig die opzoek zijn naar jouw product. De Scrolla! Klantgenerator zorgt voor deze bezoekers.

Ook klanten genereren via jouw website?

Neem vrijblijvend contact op!

Ja, ik wil meer weten!

Scrolla! helpt je snel online! Laat vrijblijvend je gegevens achter en een medewerker van Scrolla! neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Samen kijken we naar de kansen die er online liggen voor jouw bedrijf. Dit is uiteraard 100% vrijblijvend.

No worries, 100% vrijblijvend!