Website maken? Vergeet je niet iets?

header-graphics

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Website maken? Vergeet je niet iets?

 

We ontvangen bij Scrolla! (logischerwijs en gelukkig maar) veel aanvragen van ondernemers die hun website willen laten maken. Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld; Scrolla! bouwt websites dus is het logisch dat iedereen die een website wilt (laten) maken bij Scrolla! terecht komt. Maar is dat wel zo? Laten we ons eens verplaatsen in jou als ondernemer. Stel, je bent een webshop begonnen in de verkoop van schoenen. Dan is het logisch dat één van de eerste stappen het maken van een website is. Uiteraard uitbesteed aan een goede websitebouwer (schoenmaker blijf bij je leest!). Maar is dat genoeg om klanten te bereiken? Een website laten maken is slechts stap 1 in het proces.

Een goede website laten maken is het begin

Want laten we eerlijk zijn: wat heb je aan een goede, mooie en uiteraard responsive (mobielvriendelijk) website zonder dat men weet dat die site er is? Helemaal niets toch? Een website laten maken is het begin. De basis van je business. Maar daarna begint het pas: mensen naar je website krijgen is de volgende stap. Bijvoorbeeld met Google AdWords.

Niet alleen een website laten maken, ook verkeer genereren

Nadat je de website via de bewezen tructuren van Scrolla! hebt laten maken, gaat de website online. Gefeliciteerd met je nieuwe website! En wat voor één! Proficiat! Zullen we gelijk de volgende stap zetten? Tijd om verkeer te genereren naar je website. Men moet je site gaan vinden om vervolgens de gewenste stappen te ondernemen zoals (om even in het voorbeeld te blijven) schoenen bestellen.

Google AdWords is dé manier om dit te doen. In het kort betaal je Google om gerichte zoekers naar je site te krijgen. Mensen die dus koopbereid zijn. Terug naar de nieuwe webshop om schoenen te verkopen. Waar zou je in dit geval op gevonden willen worden? Juist. Als iemand naar Google gaat en zoekt op ‘schoenen kopen’ bijvoorbeeld. Zou het dan niet mooi zijn als jij bovenaan staat met een advertentie? En als men daarop klikt, dat men dan op jouw site komt om daar te zoeken naar de goede schoenen?

Nieuw bij Scrolla!: Google AdWords campagnes

Als al het bovenstaande je als logisch in de oren klinkt, dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf heden regelt Scrolla! ook de Google AdWords campagnes voor Scrolla! klanten. We helpen je nu dus niet alleen aan een goede website. Maar ook aan het verkeer op je website. Ideaal toch? Bekijk de diverse Google AdWords pakketten die Scrolla! heeft en beslis wat voor jou van toepassing is.

Je hebt je website laten maken en dat is goed. Tijd om door te pakken. Toch?

¡Hola! Wij zijn Scrolla!

Made in Holland en 100% bedoeld voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons unieke systeem en bewezen structuren ontwerpen we mobielvriendelijke ondernemerswebsites die snel online kunnen. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website. Ons motto: laat je website voor je werken.

Ja, ik wil meer weten!

Scrolla! helpt je snel online! Laat vrijblijvend je gegevens achter en een medewerker van Scrolla! neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Samen kijken we naar de kansen die er online liggen voor jouw bedrijf. Dit is uiteraard 100% vrijblijvend.

No worries, 100% vrijblijvend!