Scrolla! en Izzy komen naar Drachten!

Dat je als startende ondernemer waanzinnig veel op je bord krijgt, is een understatement. Alles moet van AtotZ geregeld worden en ietsvergeten staat gelijk aan het oplossen van problemen! Tussen alle drukte door wordt zowel je linker- als rechterhersenhelft getriggerd met details en wanneer je eindelijk 10 minuten de tijd hebt om je, inmiddels lauwwarme, broodje bal naar binnen te werken, denk je ineens: ‘Hoe moet ik eigenlijk een website laten maken?

Website laten maken?

Eerlijk is eerlijk; als je zelf een website kunt maken, waarom zou je het dan láten doen? Je weet precies hoe je jouw website wilt ontwerpen, misschien kun je het eens uittekenen. Op papier, of zo. Ach, zo moeilijk kan toch niet zijn? Je hebt al eens op internet gekeken naar ‘gratis website laten maken’. Een lachertje natuurlijk, want wie gratis een website laat maken, heeft een boekenkaft. Met een beetje geluk een heel mooie boekenkaft, maar het gaat natuurlijk uiteindelijk om de inhoud van je website, de vindbaarheid op het internet en het krijgen van meer klanten. Er moet ook nog gegeten worden, dames en heren!

 

Om enigszins bescheiden te blijven: Scrolla! levert geen boekenkaften, maar bestsellers. Dat gezegd hebbende: Scrolla! opereerde online, terwijl het hele team dagelijks op kantoor zit. En daarom is besloten om de klanten van Scrolla! de mogelijkheid te bieden Scrolla! in Drachten te bezoeken! Ja, dat lezen jullie goed: Scrolla! komt naar Drachten!

 

Wanneer je weet hoe je website eruit komt te zien, ben je er nog niet! Want hoe werkt SEO nu precies? Wat is WordPress nu eigenlijk en waarom moet je cookies accepteren op een website? Zo veel details om rekening mee te houden, je zou er bijna duizelig van worden! Toch zijn al deze vragen zijn terecht, want een goede website met goede marketing in een goede omgeving, met veel bezoekers… Dat heb je niet zomaar geregeld. En laat dat nu precies de reden zijn dat Scrolla! de hulp heeft ingeschakeld van Izzy.

 

 

 

Scrolla! vs. Izzy.


Scrolla! bouwt, Izzy onderbouwt.

Izzy is het eerste aanspreekpunt in de live chat en een kennisbank voor al je vragen betreft websites, webshops en online marketing!

 

Door maandelijks blog- en nieuwsberichten te plaatsen met de laatste trends en de leukste feiten op het gebied van websites, vormgeving en marketing, blijf jij als ondernemer altijd up-to-date! Daarnaast ontwikkelt Izzy een kennisbank, zodat iedereen elkaar begrijpt. Wel zo makkelijk, want Scrolla! werkt met een tof team en ze zijn ontzettend slim, maar al die vaktermen en andere hocus pocus? Niet-te-doen! Izzy legt uit, want daar Izzy voor!

 

Dus onze conclusie luidt…

 

Er gaat veel tijd zitten in het ontwerpen van je website. Wat je nodig hebt, is een partij die begrijpt wat jouw website moet uitstralen. Scrolla! maakt natuurlijk jouw website omdat ze een shitload aan ervaring hebben, snel én betaalbaar zijn. Maar ook omdat zij weten wat jij wilt. Zo simpel kan het zijn!

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Scrolla! is Google Partner! - Scrolla! - Website laten maken
Trustoo 2022 Top Badge - Scrolla! - Website laten maken

Klanten
beoordelen Scrolla!
gemiddeld met 9,1

5/5

Klanten
beoordelen Scrolla!
gemiddeld met 9,1

5/5
Scrolla! is Google Partner! - Scrolla! - Website laten maken
Trustoo 2022 Top Badge - Scrolla! - Website laten maken

Vraag offerte aan