Over ons

header-graphics

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Wij zijn Scrolla!

Je website is jouw eigendom

Als enige aanbieder maken we het mogelijk om de website ergens anders te hosten. Je betaald immers voor je website en wilt niet achteraf horen dat je aan ons vast zit. Je website is dus 100% jouw eigendom.

Vergelijk maar lekker

€ 799, that’s all. Verder geen maandelijkse abonnementskosten, geen onverwachte meerprijs en wel de vrijheid om op elk moment weer afscheid van ons te nemen. We weten dat dit geen optie is bij vrij veel dagelijkse online aanbieders. Dit bestaat bij al die andere ogenschijnlijk voordelige partijen niet. Bij Scrolla! dus wel.

Als enige écht all-in!

Eerst vergelijken met andere partijen? Groot gelijk. Hebben wij ook gedaan. Vandaar deze fair deal voor jou en voor ons. Bij Scrolla! is écht alles all-in. Geen extra kosten voor pagina’s, fotoalbums, formulieren, nieuwsfuncties, en blogs. Gewoon allemaal inbegrepen.

Hoe mobiel vriendelijk is je huidige website?

Heb je al een website, maar kan hij eigenlijk echt niet meer? Of ziet hij er nog wel oké uit, maar is het een ramp op een telefoon of tablet? Denk dan serieus na over een verbeterde versie. We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met ons team.

¡Hola! Wij zijn Scrolla!

Made in Holland en 100% bedoeld voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons unieke systeem en bewezen structuren ontwerpen we mobielvriendelijke ondernemerswebsites die snel online kunnen. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website. Ons motto: laat je website voor je werken.

Ja, ik wil meer weten!

Scrolla! helpt je snel online! Laat vrijblijvend je gegevens achter en een medewerker van Scrolla! neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Samen kijken we naar de kansen die er online liggen voor jouw bedrijf. Dit is uiteraard 100% vrijblijvend.

No worries, 100% vrijblijvend!