handle close

Website laten maken?

Bel 085-0160806 of mij!
image

Zo gaan we te werk..op naar een mooie website!

Duidelijkheid. Kwaliteit. Snelheid. Dat is je eigen stijl van ondernemen en dat verwacht je ook van anderen. Bij Scrolla! werken we precies zo. Om jouw website zo efficiënt mogelijk te maken, hebben we een duidelijk stappenplan. Door die transparante werkwijze kun je precies zien wat we doen. Wat vragen we van jou? We willen graag weten wat je wensen zijn. En we hebben een klein beetje materiaal nodig, zoals je logo, wat foto’s en korte tekstjes. Heb je dit niet? Dan helpen we je daar ook bij.

 • 1 Offerte akkoord!

  Yes! Je hebt de offerte geaccepteerd. Spannend, we gaan los. Maar eerst nemen we nog even contact met je op om het hele proces door te lopen.

 • 2 Factuur & aanlevertool

  Je ontvangt zoals tijdens de intake besproken de factuur en onze handige aanlevertool.

 • 3 Intake

  We bellen je op om nogmaals het hele verhaal door te nemen en te controleren of alle verwachtingen kloppen. De volgende onderwerpen worden besproken: Product, proces, planning, hosting en content.

 • 4 Aanlevertool ingevuld

  Je hebt de aanlevertool ingevuld. Scrolla! controleert elke briefing op volledigheid en stemt dit met je af zodat er geen onduidelijkheden zijn tijdens het ontwerpen en bouwen.

 • 5 Planning

  Op basis van het proces wordt vooraf ingepland om interne deadlines te stellen. Je wordt op de hoogte gebracht van onze planning.

 • 6 Ontwerpen

  Alles is binnen dus we kunnen starten! Op de volgende pagina vind je een voorbeeld van het ideale proces. Hier kan je goed zien wat eventuele aanschaf van extra producten tijdens het proces met de planning kan doen.

 • 7 Correcties

  Een ontwerp of vulling van een site is bijna nooit in 1x akkoord. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om correcties door te sturen. Elke fase heeft 2 correctierondes en je vaste contactpersoon neemt dit met je op.

 • Live, en nu?

  Het is belangrijk dat je website in de komende periode goed vindbaar wordt en klanten op gaat leveren. Dit kunnen we triggeren met onze online marketingdiensten, zodat je op Google en Facebook nieuwe klanten kan genereren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Daarnaast ontvang je wekelijks Tips en Tricks om het optimale uit je website te halen. Helemaal gratis.

Een nieuwe website laten maken veel gedoe?
Niet bij Scrolla!

  Vraag een offerte aan

6 Factoren die de prijs bepalen van een website

Wat kost een website nou precies? Aan welke gemiddelde prijs moet je denken en met welke kosten moet je rekening houden als je aan een zakelijke en professionele website wilt laten maken? Als je één concrete prijs zoekt voor het laten maken van een website moeten we je teleurstellen.  Een korte internet sear...

> Lees meer

Zoekwoord onderzoek

Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als je aan de vindbaarheid van je website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Door hier een beetje onderzoek naar te doen heb je meer inzicht in waar jouw (potentiële) klanten naar zoeken. Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar je klanten naar zo...

> Lees meer

All-in website pakket: €599

Als enige écht all-in, zonder maandelijkse kosten!

> Offerte aanvragen Scrolla! Goedkope website all-in pakket testimonial

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.