handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel 085-0160806 of mij!
image

Wij regelen echt alles voor je! Laat je website lekker aan ons over!

Duidelijkheid. Kwaliteit. Snelheid. Dat is je eigen stijl van ondernemen en dat verwacht je ook van anderen. Bij Scrolla! werken we precies zo. Om jouw website zo efficiënt mogelijk te maken, hebben we een duidelijk stappenplan. Door die transparante werkwijze kun je precies zien wat we doen. Wat vragen we van jou? We willen graag weten wat je wensen zijn. En we hebben een klein beetje materiaal nodig, zoals je logo, wat foto’s en korte tekstjes. Heb je dit niet? Dan helpen we je daar ook bij.

 • 1 Akkoord geven & aanleveren!

  Iedere maandag gaan we bij Scrolla! aan de slag met een nieuwe klantengroep die onze formule wil gebruiken. Nog vóór de maandag waarop we met jóuw website beginnen, ontvangen we graag je akkoord, je briefing en je materiaal. Met die laatste twee bedoelen we: jouw wensen voor je site samen met je logo, fotomateriaal en teksten. Heb je nog geen webteksten? Die kunnen wij voor je maken. Onze ervaren tekstschrijver gaat een kort telefonisch interview met je aan, waarna hij korte, krachtig geformuleerde webtekstjes voor je maakt waarmee je modern en doeltreffend het internet op kan. Je hebt nog geen foto’s? Ook geen probleem. We beschikken over een enorme database aan fotomateriaal.

 • 2 Ontwerpen!

  Vanaf nu hoef je écht bijna niks meer te doen! In de eerste week gaan we aan de slag met het ontwerp van je nieuwe website. Dat spiksplinternieuwe ontwerp sluit zoveel mogelijk aan bij jouw briefing en huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? We kunnen ook een logo voor je ontwikkelen. In de ontwerpfase hou jij controle over het eindresultaat. We gaan pas verder als jij helemaal happy bent. We streven ernaar om binnen één week jouw akkoord te krijgen op het ontwerp, inclusief correcties.

 • 3 Bouwen & vullen!

  Dik tevreden over het ontwerp? Dan gaan wij de website voor je bouwen. We gieten de webteksten erin, die nu dus wel echt klaar moeten zijn. Zo vullen we de eerste tien pagina’s voor je. Als we jouw website opleveren, krijg je de inloggegevens waarmee je zelf je website kunt aanvullen in ons gemakkelijke CMS-systeem. Daar krijg je natuurlijk ook een handige handleiding bij. Wees niet bang, we laten je niet verzuipen. Er is altijd iemand bij Scrolla! aanwezig om je te helpen.

 • 4 Controleren!

  Pas als jij glimlachend twee duimen omhoog steekt, gaan we live met je website. Om naar dat digitale hoogtepunt toe te werken, krijg je van ons eerst een link waarmee je de website zelf helemaal kan doorlopen. Heb je nog opmerkingen of verbeterpuntjes? We passen alles net zolang aan totdat je glundert van tevredenheid.

 • 5 Live!

  Als je in de vorige stap hebt aangegeven dat je site het wereldwijde web op mag, zetten we hem online. Hoe het zit met de hosting en bijbehorende mailadressen? Dat regelen wij allemaal voor je. En verdraaid goed ook! Ruim voor de livegang informeren wij je over de verschillende hostingmogelijkheden.

 • Je website is online, en nu?

  Vanaf het moment dat je website live is, kun je nog steeds bij ons terecht voor ondersteuning. Bij je overeenkomst met Scrolla! is service en advies immers inbegrepen. Het is belangrijk dat je website in de komende periode goed vindbaar wordt en klanten op gaat leveren. Dit kunnen we triggeren met onze online marketingdiensten, zodat je op Google en Facebook nieuwe klanten kan genereren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Een nieuwe website laten maken veel gedoe?
Niet bij Scrolla!

  Vraag een offerte aan

Promoot je nieuwe website met online marketing!

Het laten maken van een website is één, maar dan is het zaak om je gloednieuwe site in de spotlight te krijgen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je website bij jouw doelgroep te promoten. Met een doordachte online marketing strategie geef je jouw website een boost, zodat je ook echt online resultaat behaalt. ...

> Lees meer

SSL-veilige website? Goed bezig!

SSL-veiligheid van websites: dat klinkt misschien als technisch gedoe, maar SSL zorgt er op internet voor dat je persoonlijke gegevens niet in verkeerde handen komen. En daar is iedereen bij gebaat. Daarom maken wij van Scrolla! je met dit blog graag een beetje wijzer als het over betrouwbare websites gaat. Veilig internetten me...

> Lees meer

All-in website pakket: €599

Als enige écht all-in, zonder maandelijkse kosten!

> Offerte aanvragen Scrolla! Goedkope website all-in pakket testimonial

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.