handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel 085-0160806 of mij!
image

Google AdWords campagnes

Bij Scrolla! helpen we ondernemers. Niet alleen met een betere website. Maar ook met een betere vindbaarheid. Bijvoorbeeld met Google AdWords advertenties. Bekijk hieronder de mogelijkheden van Google AdWords. Wil je weten of Google AdWords iets voor jou is? De AdWords experts van Scrolla! denken gratis en vrijblijvend met je mee. Scrolla! is namelijk officiëel een Google Partner op het gebied van AdWords.

Wat is een Google AdWords campagne?

Zodra mensen zoeken op jouw dienst of product op Google, worden er verschillende resultaten vertoond. Boven die resultaat staan altijd advertenties. Dat noemen we Google AdWords advertenties. Je betaalt Google per klik op deze advertenties. De kosten daarvan verschillen.

Voordelen van Google Adwords

Met Google AdWords zie je heel duidelijk wat je betaalt (je aantal klikken x de kosten per klik) en wat dit oplevert (bijvoorbeeld aantal websitebezoekers of aantal nieuwe aanmeldingen/verkopen). Hierdoor is het mogelijk om een nieuw marketingkanaal aan te spreken voor jouw website! Al is het rendabel, dan ga je door. En zo niet, dan probeer je toch wat anders?

Hoe lang zit ik er aan vast?

We zouden Scrolla! niet zijn als we een goede deal voor je hebben: bij ons zit je niet aan een langdurig contract vast. We starten gewoon 3 maanden. Na die 3 maanden zit je nergens aan vast. Ideaal toch? We houden intensief de vinger aan de pols zodat we constant bijsturen om het beste rendement uit jouw campagne te halen. En na die 3 maanden? Dan zien we wel weer verder!

Meer weten over Google Adwords?

Vraag informatie aan

Promoot je nieuwe website met online marketing!

Het laten maken van een website is één, maar dan is het zaak om je gloednieuwe site in de spotlight te krijgen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je website bij jouw doelgroep te promoten. Met een doordachte online marketing strategie geef je jouw website een boost, zodat je ook echt online resultaat behaalt. ...

> Lees meer

SSL-veilige website? Goed bezig!

SSL-veiligheid van websites: dat klinkt misschien als technisch gedoe, maar SSL zorgt er op internet voor dat je persoonlijke gegevens niet in verkeerde handen komen. En daar is iedereen bij gebaat. Daarom maken wij van Scrolla! je met dit blog graag een beetje wijzer als het over betrouwbare websites gaat. Veilig internetten me...

> Lees meer

All-in website pakket: €599

Als enige écht all-in, zonder maandelijkse kosten!

> Offerte aanvragen Scrolla! Goedkope website all-in pakket testimonial

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.