handle close

Website laten maken?

Bel 085-0160806 of mij!
image

Facebook campagnes

Naast een goede website en een goede vindbaarheid, zijn er meer facetten van online marketing waar je als ondernemer aan moet denken. Vergeet je Facebook bijvoorbeeld niet? Via Facebook is het mogelijk om met goed gerichte advertenties extra (potentiële) klanten te bereiken. De targettingmogelijkheden bij Facebook adverteren zijn eindeloos: wil je alleen in beeld bij moeders? Géén probleem. Wil je in beeld bij mensen tussen de 18-24 jaar, wonend in Rotterdam met een pindakaas interesse? Kan geregeld worden! Niets is te gek! Laat Scrolla! je helpen bij het opstarten van een succesvolle Facebook advertentie campagne.

Wat bevat het Scrolla! Facebook pakket:

Wat is het voordeel van Facebook adverteren?

Het grootste voordeel van adverteren via Facebook is de targeting; zoals hierboven beschreven kun je de targeting ontzettend strak instellen. Jij bepaalt wat er wordt vertoond en aan wie. Met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland is Facebook naast Google dé plek om je advertenties te laten zien. Daarnaast is alles meetbaar; we kunnen precies zien wat het effect is van de ingestelde campagne en zo weet jij dus of het rendabel is of niet. En als het niet rendabel is, dan stoppen we gewoon! Je zit nergens aan vast.

Waarom Facebook advertenties opzetten via Scrolla!?

Bij Scrolla! hebben we al meer dan 5 jaar ervaring in het beheren van Facebook advertenties. We zijn compleet op de hoogte van alle mogelijkheden en beperkingen van het systeem. In overleg met jou bepalen we wat het beste voor jou is om in te zetten. En daarna gaan we knallen!

Hoe lang zit ik er aan vast?

Eh, niet. Je zit nergens aan vast. We proberen de campagne zo snel mogelijk te laten renderen. Uiteraard willen we wel minimaal 2 maanden de tijd hebben om ons te bewijzen. Na die 2 maanden zien we wel weer verder. Ideaal toch?

Vraag informatie aan

6 Factoren die de prijs bepalen van een website

Wat kost een website nou precies? Aan welke gemiddelde prijs moet je denken en met welke kosten moet je rekening houden als je aan een zakelijke en professionele website wilt laten maken? Als je één concrete prijs zoekt voor het laten maken van een website moeten we je teleurstellen.  Een korte internet sear...

> Lees meer

Zoekwoord onderzoek

Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als je aan de vindbaarheid van je website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Door hier een beetje onderzoek naar te doen heb je meer inzicht in waar jouw (potentiële) klanten naar zoeken. Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar je klanten naar zo...

> Lees meer

All-in website pakket: €599

Als enige écht all-in, zonder maandelijkse kosten!

> Offerte aanvragen Scrolla! Goedkope website all-in pakket testimonial

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.