Scrolla! is ON! Zien we je snel?

Laten we eerlijk zijn: het waren een paar heftige jaren voor alle ondernemers. En hoewel Corona mogelijk voor de nodige littekens heeft gezorgd, zijn wij in elkaar blijven geloven! Team Scrolla! wil jullie bedanken voor jullie begrip, alle prachtige samenwerkingen, de mooie afgeronde projecten én alle projecten die de toekomst ons zal brengen!

Het is tijd voor verandering!

 

We hebben natuurlijk niet stilgezeten! De laatste maanden hebben wij heel hard gewerkt om Scrolla! nóg gebruiksvriendelijker, nóg mooier en nóg completer te maken. Naast het optimaliseren van onze service en de parkeergelegenheid, hebben we er alles aan gedaan om de website ‘voor ons te laten werken’. Snap je ‘m?

Vernieuwd pand!

Scrolla! is en blijft gevestigd aan de Torenstraat 2 in Drachten. Het grote, zwarte pand met de naam WONK heeft een ware metamorfose ondergaan! WONK maakt plaats voor Scrolla! 3x toeteren wanneer je langsrijdt! En stap gezellig eens binnen, de koffie staat klaar.

 

Nieuw logo!

Ook wij blijven ontwikkelen en vernieuwen en hebben daarom gekozen voor een geheel nieuw ontwerp, geüpdatet naar 2022. Het Scrolla! logo zoals je van ons gewend bent, maar dan beter!

 

Nieuwe website!

Wij van Scrolla! vinden gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk. Onze compleet vernieuwde website bevat allerlei handige tools om snel antwoord te vinden op je vraag, contact op te nemen met een van onze Creatives of inspiratie op te doen! Heb jij onze vernieuwde website al gezien?

 

Website laten maken? Vernieuwde webdesigns!

Onze ‘templates’ zijn ook vernieuwd! Waar het in het verleden enkel mogelijk was om te kiezen uit de standaard templates, werken wij nu met meerdere webdesigns die volledig aan te passen zijn naar een nieuwe of bestaande huisstijl. Door het gebruiken van neutrale ontwerpen, kleuren en indelingen zijn dit echte eyecatchers, al zeggen we het zelf! Nieuwsgierig naar onze nieuwe webdesigns? Bekijk ze hier!

 

Izzy in de wolken - Scrolla! - Website laten maken

Daar Izzy al!

Ja hoor, daar is ‘ie! De kennisbank, blogger, chatbot… We kunnen beter vragen wat ‘ie niet doet! Izzy is nieuw binnengevlogen bij Scrolla! en is bedoeld voor alle ondernemers die vragen hebben of zich wil inlezen in de wereld van websites, webshops, hosting, marketing en nog veel meer!

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Scrolla! is Google Partner! - Scrolla! - Website laten maken
Trustoo 2022 Top Badge - Scrolla! - Website laten maken

Klanten
beoordelen Scrolla!
gemiddeld met 9,1

5/5

Klanten
beoordelen Scrolla!
gemiddeld met 9,1

5/5
Scrolla! is Google Partner! - Scrolla! - Website laten maken
Trustoo 2022 Top Badge - Scrolla! - Website laten maken

Vraag offerte aan