Google Ads

Geen vaste contracten, maandelijks opzegbaar

Omdat Scrolla officiëel een Google Partner is op het gebied van AdWords weten we hoe we jouw campagne rendabel kunnen maken. Wellicht heb je het zelf al eens geprobeerd maar behaalde je niet het resultaat dat je hoopte. Scrolla! is specialist en helpt je hier graag bij omdat wij vinden dat elke euro die in Google gestopt wordt dubbel en dwars weer terug verdiend moet worden. Start met een van onze Google Adwords pakketten en ervaar het zelf.

Google Ads Basis

€ 350 p/m

Inclusief klikkosten!

Google Ads Compleet

€ 600 p/m

Inclusief klikkosten!

Met remarketing kan je mensen bereiken die je website eerder hebben bezocht

Google Ads Custom

Prijs in overleg

Afgestemd op jouw budget!

Volledig gebaseerd op jouw budget en wensen. Wij ontwikkelen een campagne volledig op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wat is een Google AdWords campagne?

Zodra mensen zoeken op jouw dienst of product op Google, worden er verschillende resultaten vertoond. Boven die resultaat staan altijd advertenties. Dat noemen we Google AdWords advertenties. Je betaalt Google per klik (met een vooraf in te stellen budget) op deze advertenties. Wij stellen voor jou de campagne zo in dat het resultaat optimaal is en je niet onnodig kosten maakt voor kliks die je toch niet had willen hebben.

 

Voordelen van Google Adwords

Met Google AdWords zie je heel duidelijk wat je betaalt (je aantal klikken x de kosten per klik) en wat dit oplevert (bijvoorbeeld aantal websitebezoekers of aantal nieuwe aanmeldingen/verkopen). Hierdoor is het mogelijk om een nieuw marketingkanaal aan te spreken voor jouw website! Als het rendabel is dan ga je door. En zo niet, dan kan je ieder moment weer stoppen!

Hoe lang zit ik er aan vast?

We zouden Scrolla! niet zijn als we een goede deal voor je hebben: bij ons zit je niet aan een langdurig contract vast. We starten gewoon 3 maanden omdat dit de periode is die nodig is voor het optimaliseren van een campagne. Na die 3 maanden zit je nergens aan vast. Ideaal toch? We houden intensief de vinger aan de pols zodat we constant bijsturen om het beste rendement uit jouw campagne te halen. En na die 3 maanden? Dan zien we wel weer verder

Waarom Scrolla?