3 Tips bij het optimaliseren van je website

header-graphics

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

3 Tips bij het optimaliseren van je website

 

Je bent op de website van Scrolla! vanwege een reden. Grote kans dat die reden te maken heeft met de huidige website van je. Nog grotere kans dat je helemaal nog geen website hebt. Wat de reden ook is; wij bij Scrolla! hopen je volledig te kunnen helpen met alles wat met je online aanwezigheid te maken heeft. Wil je een nieuwe website via Scrolla!? Lijkt ons leuk! Maar ook als je besluit om je huidige website nog aan te houden, willen wij je helpen. Bijvoorbeeld met deze 3 tips om je huidige website te optimaliseren:

Website optimalisatie tip 1: Mobiel vriendelijk?

Scrolla! klanten kunnen deze tip overslaan: alle Scrolla! websites zijn mobielvriendelijk (zoals dat officieel het: responsive). Wij zien helaas nog steeds websites die niet mobiel vriendelijk zijn. In onze ogen kan dat niet meer. Bij de Scrolla! klanten zien we dat meer dan 60% van de websitebezoekers (gemiddeld) via een mobiel komt. En dat aantal is stijgende!

Om zelf te testen of je website mobielvriendelijk is, ga je naar de officiële Google Mobile Friendly Test. Laat je de uitslag even weten via een mail naar info@scrolla.nl?

Website optimalisatie tip 2: Heeft je website een call to action?

Scrolla! klanten kunnen deze tip ook overslaan: alle Scrolla! websites hebben de mogelijkheid in het CMS systeem om een call to action knop toe te voegen. Dat is een knop die op een opvallende plek staat van je website. Met als missie: mensen daarop laten klikken. Zo zie je bij onze site als het goed is een knop met ‘Offerte aanvragen’ of een informatie aanvraag formulier. Valt altijd op toch?

Wij adviseren altijd om een call to action aan je site toe te voegen. Je wilt tenslotte klanten uit je website halen toch?

Website optimalisatie tip 3: Google vriendelijke teksten

Zorg dat je op je website altijd gebruik maakt van Google vriendelijke teksten. Je wilt tenslotte je website wel gevonden laten worden in Google toch? Een aantal Google tips:

  • Gebruik tussenkopjes (H1, H2, etc.)
  • Schrijf duidelijke zinnen (niet te lang)
  • Probeer Google niet te misleiden; uiteindelijk schrijf je voor de lezer en niet voor Google
  • Vul op alle pagina’s de Titel en Meta Description zo optimaal mogelijk in.

Scrolla! klanten kunnen per pagina de Titel en Meta Description invullen via het handige CMS systeem.

Hoe scoor jij met deze tips?

We zijn benieuwd hoe jouw website scoort op deze tips. Laat het ons weten via een mailtje en we denken graag met je mee!

¡Hola! Wij zijn Scrolla!

Made in Holland en 100% bedoeld voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons unieke systeem en bewezen structuren ontwerpen we mobielvriendelijke ondernemerswebsites die snel online kunnen. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website. Ons motto: laat je website voor je werken.

Ja, ik wil meer weten!

Scrolla! helpt je snel online! Laat vrijblijvend je gegevens achter en een medewerker van Scrolla! neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Samen kijken we naar de kansen die er online liggen voor jouw bedrijf. Dit is uiteraard 100% vrijblijvend.

No worries, 100% vrijblijvend!